Tytin ja Hurrin pentue syntyi 15.6.-10 aikaisin kauniina kesäaamuna!Boldadnbrainy Wish Me Luck

Boldadnbrainy Wish Me Luck

Raaw Head Hunter

Raaw Head Hunter

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Matti ja Maija Myöhäiset


No synnyttihän se Tytti vihdoin, ehdin jo tovin odotella=) Mutta sitten kun alkuun päästiin niin homma olikin ohi vajaassa kahdessa tunnissa ja 5 hienon väristä russelinalkua näki päivänvalon.... Olikin aivan ihana kesäaamu, kätilöt Marjo ja minä emme kyllä väsymykseltä nähneet juuri mitään siitä ihanuudesta......

Syntyi kaksi poikaa, Toivo ja Heimo ja kolme tyttöä, Venla, Helvi ja Miina. Pojat painoivat 160g ja 180g, tytöt 180g, 200g ja 205g. Kuvassa pojat molemmissa reunoissa ja tytöt keskellä. Tytti on esimerkillinen emo, hoitaa ja huolehtii viimeisen päälle vauvoistaan.

Nyt nautitaan rauhasta ja hiljaisuudesta niin kauan kun sitä kestää, pian on jo eri ääni kellossa kun pennut kasvavat ja muu maailma pentulaatikon ulkopuolella alkaa kiehtoa!

2 kommenttia:

  1. Pikku Hurrit siis laidoilla :). Mä olen niin iloinen sun puolesta Stina. Nuo värit on kyllä todella mahtavat! Täällä jo kävin TAAAS kurkkimassa josko niistä ois seisomakuvia ;D ;D?!

    VastaaPoista
  2. Naista pennuista kohistaan jo taalla rapakon takanakin! Onnittelut Nashvillesta koko katraalle! Ihania palleroita ja niin kauniin varisia! Huomenna lahdetaan tarkistamaan, miten tuore isa on ottanut uuden roolinsa vastaan....

    VastaaPoista