Tytin ja Hurrin pentue syntyi 15.6.-10 aikaisin kauniina kesäaamuna!Boldadnbrainy Wish Me Luck

Boldadnbrainy Wish Me Luck

Raaw Head Hunter

Raaw Head Hunter

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Tytti-Hurri pennut ultrattu!

Tänään oltiin Tytin kanssa tiineysultrassa ja kyllä siellä näkyi elämää, pieniä sydämenlyöntejäkin!Neljä pentua nähtiin varmasti, loput näkyy sitten syntyessä:o)
Tytti ei millään kykene enää syömään, kaikki haisee pahalta ja oksettaa, onneks menee ohi jossain vaiheessa! Laiskottaa myös kovasti ja Tytti onkin päättänyt istua rauhassa paikallaan kun Marjo tekee lenkkiä ympärillä....... Eli Tytti ilmeisesti ulkoiluttaa Marjoa;o)
Siinä tuo koira on kyllä tullut ihan äitiinsä Lissuun, joka hyvin varhaisessa vaiheessa päätti olla totaalisen tiine ja ottaa siitä kaiken irti laiskottelun merkeissä.

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon Tytti! Sulla on oikea asenne, kaikki irti tiineysajasta - kyllä sitä tohinaa ja hässäkkää sitten taas riittää.... Isukki-Hurri on autuaan tietämätön uudesta asemastaan, ainakaan käytös ei ole muuttunut yhtään isämäisen aikuismaiseksi! Toisaalta se on aloittanut uuden uran uimarina eikä tulisi millään vedestä pois (luulenkin, että se on joltain osin perimältään saukko). Ehkä se eläytyy pentujen kelluvaan alkutaipaleeseen siellä kohtusi uumenissa...
    Toivotaan, että kaikki menee hyvin - onnellista odotusta!

    VastaaPoista